THE BOOK WHICH CONSTANTLY THINKS OF ITSELF - Lukáš, Martin (Bohemica Olomucensia, 2014)
JACKO, Tomáš (2014). Autor a čtenář jako představy. Koncepty autora a čtenáře v moderním a postmoderním myšlení. Praha, TOGGA.